Hozzávalók:
kb. 70 dkg pulykamell
4 tojás
2 evőkanál mustár
só, bors
panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A pulykamellet nagyobb szeletekre vágjuk. A kemény főtt tojásokat botmixer segítségével péppé törjük, hozzáadjuk a mustárt és sózzuk, borsozzuk. A húst is befűszerezzük, majd a hússzeleteken eloszlatjuk a tölteléket és félbehajtjuk őket. Hústűvel vagy fogpiszkálóval több helyen összetűzzük, hogy sütés közben ne folyjon ki a töltelék. Óvatosan bepanírozzuk (a legjobb, ha duplán) és forró olajban, lassú tűzön sokáig sütjük, hogy a hús mindenütt átsüljön. Időnként megforgatjuk sütés közben, amikor kész rizzsel tálaljuk.
2011. október 13., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése